gastenboek
03-11-2017 13:48
Susanne Jungschlager
Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor de leuke schoolfoto's van onze dochter. Ze zijn net zo mooi geworden als onze trouwfoto's die je 13-11-2009 voor ons hebt gemaakt.

Heel erg bedankt voor de mooie herinneringen.
17-06-2014 17:18
Marc en Anouska Goessens
Op 23 mei 2014 was onze trouwdag, met Jeroen als fotograaf!
Wat een heerlijke dag hebben we gehad meting allen.
Jeroen was zeker netjes op tijd, zoals afgesproken.
We vonden het erg fijn met de aanwijzingen die hij gaf en de poses die we konden aannemen. Ook onze eigen inbreng was geen probleem en het proberen waard.
Jeroen echt super bedankt voor het vastleggen van onze mooie dag!!!
We kijken uit naar de foto's en het album.

Groetjes Marc en Anouska
15-05-2014 18:25
bebi
Hallo Jeroen,
Vandaag de schoolfoto-inlogcode gekregen, wat een mooie en originele manier van fotograferen. Bedankt voor de mooie foto's.
09-01-2014 07:54
Hugo en Ellianne
Hoi Jeroen, op onze trouwdag 12-10-12 was je onze fotograaf, we vonden je helemaal top! Je weet van de kleinste dingen een prachtige foto te maken. Zo'n sympathieke fotograaf wil iedereen op de mooiste dag van zijn leven! Het trouwalbum was super snel in huis en GEWELDIG gaaf afgewerkt! Leuk dat we nu op je nieuwe website op de pagina bruidsreportages als voorbeeld staan.
Jeroen, bedankt voor alles. Jou vergeten we nooit meer :)
26-12-2013 20:51
Jane Janssen-Remeeus
Hoi Jeroen, op 18 juli 2009 heb je voor onze trouwdag een geweldig trouwboek en foto's gemaakt, zonder dat wij het wisten had je ook onze dochter al gefotografeerd, alleen was ze nog niet zichtbaar. Nu is onze Miley al 3 jaar en je hebt haar allereerste schoolfoto gemaakt, dat is toch bijzonder.

Dank je wel voor de mooie foto van ons kleine meisje.

Groeten, Marvin, Jane & Miley
26-12-2013 20:49
Linda en Wilco
Jeroen, We zijn net op Singapore aangekomen. We hadden net nog even wat tijd om onze mail te checken en zagen de geweldige foto's! Echt super...! We hebben ook enorm genoten van de dag. Je vrolijke en open aanpak heeft hier zeker aan bijgedragen. Hartelijk dank hiervoor en we kijken uit naar de rest van de foto's! Hartelijke groeten, Linda en Wilco
26-12-2013 20:48
Debora en Koen
Hoi Jeroen, Gisteren nog even het album bekeken en alle foto's op de cd-rom. Ze zijn ontzettend gaaf! Ik kon het gisteren niet laten om toch een traantje te laten. Ontzettend bedankt voor alles! Groeten, Debora.
26-12-2013 20:47
Corrie, Henny en Gerda
Beste Jeroen

We hebben vandaag de schoolfoto’s ontvangen, die op de basisschool de Hovenier te Montfort zijn gemaakt. Echt Super. De kinderen zijn mooi en natuurlijk in zijn geheel gefotografeerd “Echt een aanrader” Ook de klassenfoto’s mogen er zijn, niet standaard maar lekker losjes. Bij deze willen wij jou bedanken, voor de twee hele mooie dagen op onze school. Je was niet alleen super in de omgang met de kinderen, ook de foto’s mogen er zijn. Volgend jaar weer zelfgemaakte cake???

Groetjes uit Limburg

Corrie, Henny en Gerda
26-12-2013 20:46
Vicky en Sven
Hoi Jeroen, weet je nog eind juni dit jaar, toen je van ons een mailtje kreeg met de vraag of je zin had om ons huwelijk vast te leggen op papier? Twee weken later trouwden we in het mooie Toscane (Italië) en was je van de partij, met je enthousiasme, vriendelijkheid en gekke kuren (die ons allen aan het lachen maakte). Je hebt er mee voor gezorgd dat deze dag voor ons onvergetelijk werd. De dvd en het trouwalbum dat je maakte zijn prachtig en geven ons de kans deze dag steeds weer opnieuw te mogen beleven.

Jeroen, je was super en je bent een fantastische fotograaf!

groetjes uit Arendonk België.
26-12-2013 20:44
Frans en Ranica Brand
Geachte heer Strack, We hebben vandaag de schoolfoto’s ontvangen die op Twickel, Hoofddorp, door u gemaakt zijn. GEWELDIG !! Wat heeft u er iets moois van gemaakt. De kinderen staan er leuk op, zoals ze zijn, niet geforceerd. De achtergrond kleur vinden we prettig, mooier dan het groen van vorig jaar. Het is zo leuk dat de kinderen in verschillende posities staan, niet zo star. En de klassefoto’s zijn ook helemaal top. Heel ontspannen, niet zo strak in saaie rijtjes. Dit zijn leuke foto’s om te bewaren EN om te laten zien aan anderen. Wij zijn er heel blij mee. Onze oprechte complimenten voor uw werk!!

Met vriendelijke groet

Frans en Ranica Brand

Ouders van Shanice, Larice en Nash Brand
26-12-2013 20:43
Edwin, Denise en Stef
Beste Jeroen,

Zonder het van elkaar te weten zochten we allebei dezelfde fotograaf voor ons huwelijk uit. Je website sprak ons beiden erg aan. Ook leuk dat we er nu zelf op staan! Met je vriendelijke en warme persoonlijkheid had je ons al met het kennismakingsgesprek compleet gerust gesteld en zagen we zonder zorgen alles helemaal in orde komen. Elke keer als we ons schitterde fotoalbum doorbladeren lijkt het wel alsof je in ons hoofd heb kunnen kijken en genieten we elke minuut weer van onze onvergetelijke dag.

Dank je wel! Meer kunnen we niet zeggen. We zijn er echt van overtuigd dat niemand dit beter had kunnen doen dan jij....

Edwin, Denise en Stef
26-12-2013 20:42
Tammy en Sven
Beste Jeroen, je bent een topper!!!

We kunnen het niet vaak genoeg tegen jou (en iedereen die ons geweldige trouwalbum ziet!)zeggen... Na het introductiegesprek wat we met jou hadden wisten we het eigenlijk al meteen; jij moest onze fotograaf worden. Je zat met je ideeen qua fotografie ed. Op één lijn met die van ons en we vonden(en vinden) je een waanzinnig aardige kerel, waarmee het meteen klikte. Mede dankzij jou was 'onze dag' volmaakt en dit heb je op een uitstekende wijze vastgelegd in je trouwreportage. (En wij als voormalig "grafisch-ontwerpers" hebben daar oog voor, haha!) Waar we ook heel veel bewondering voor hebben en je extra voor willen bedanken is je geweldige service en vooral je enorme inzet. Jeroen, je bent top en nogmaals bedankt voor alles!
26-12-2013 20:40
Kees-Jan en Lianne
Vrijdag 26 mei was onze dag! Het was een heerlijke dag! Het enige dat tegenviel was het weer, we hebben nog nooit zoveel regen gezien. Maar Jeroen heeft toch kans gezien deze dag fantastisch vast te leggen. Dankzij hem hebben wij nu een prachtig album als herinnering aan deze dag!

Bedankt daarvoor!

Wij zullen de foto's binnenkort ook op onze website zetten

Groeten,
Kees-Jan en Lianne
26-12-2013 20:39
Maurice en Dagmar
beste Jeroen

19 mei 2006 wat een geweldige dag!!
Mede door jou tot een groot succes geworden.! Je was vriendelijk, opgewekt, professioneel, en inderdaad "niet aanwezig". De foto's zijn meer dan gehoopt WAANZINNIG!! Echt waar.
Een heel mooi boek die nog jaren door de familie heen zal gaan.
Bedankt dat jij er deze speciale dag voor ons bij was.

Met vriendelijk groet,
en zeker tot ziens
Dagmar & Maurice Straver
26-12-2013 20:38
Aris en Eline
Beste Jeroen,

Bedankt voor je geweldige bijdrage aan onze trouwdag! Je hebt een prachtig album afgeleverd, helemaal in onze stijl. We kunnen het iedereen aanraden jou als fotograaf in te huren op zijn trouwdag, want je bent een goede fotograaf en bovendien een prettig gezelschap.

Groetjes,
Aris en Eline Baan
26-12-2013 20:37
Marcel en Chiang Moy
Dankzij jouw vakwerk hebben wij een geweldige herinnering aan de mooiste dag van ons leven! Ik kan iedereen die dit leest en op zoek is naar een vakfotograaf aanraden om kontakt op te nemen met Jeroen. En Jeroen...... die truc met de kikkers was echt om te lachen.

Groetjes

Marcel en Chiang Moy Mirer-Choi
26-12-2013 20:35
frank en jacqueline ter haar
Beste Jeroen
Het was een genot om onze reportage door jouw te laten maken,je bent een kei in je vak en ons boek laten we dan ook vol trots aan iedereen zien.
En dan je aanwezigheid was ook door iedereen zeer op prijs gesteld,mede door jouw was onze dag onvergetelijk,en dat trucje met je benen daar heeft iedereen het nu nog over,je weet ze wel aan het lachen te krijgen.
Namens ons nog hartelijk bedankt,en als er in de toekomst ooit nog eens fotos gemaakt moeten worden weten wij je te vinden.
Groetjes frank en jacqueline ter haar.
26-12-2013 20:33
Niels en Esther van Deventer
Vrijdag 13 mei 2005, lang naar uit gekeken en wat hebben we een geweldige dag gehad! Je was er van 's ochtends vroeg tot het einde van het feest bij. Je was heel gezellig aanwezig en toch "onzichtbaar". We hebben er geen moment spijt van gehad dat jij onze fotograaf op de mooiste dag van onze leven was. Zelfs niet na de rekening. Hahaha. Je foto's zijn erg mooi geworden, het album nog mooier en je kunstige fotoshop- truckjes super! Echt duizend maal dank voor jou aandeel aan onze huwelijksdag. Tot ons eerste kindje, dan zien we je heel graag nog eens terug voor een foto reportage. Bedankt voor alles!!!
26-12-2013 20:31
Bonnie en Robert
beste Jeroen,

we vonden het fijn dat jij onze fotograaf was. je stelde ons erg op ons gemak op 4 juni 2004. we zijn erg benieuwd naar het resultaat. kun je aangeven wanneer je denkt klaar te zijn met ons foto-album? overigens zouden we het fijn vinden als we het album voor 10 juli te zien krijgen. want daarna gaan we op vakantie en we zouden het leuk vinden als we het album kunnen laten zien aan Roberts ouders in Mexico.
we hopen snel wat van je te horen.

met vriendelijke groeten,
Robert en Bonnie Verkruijsse